_

09/10/2020 Αττικές Ημέρες Παθολογίας

Αττικές Ημέρες Παθολογίας  
 

Share

6,872 total
717 live
1,236 video
424 photo
Views:


ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΕΓΓΡΑΦΗ;
Για να παρακολουθήσετε το συνέδριο, παρακαλούμε εισάγετε παρακάτω το Event Username και το Event Password που σας έχουν σταλεί ηλεκτρονικά.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο συνέδριο «Αττικές Ημέρες Παθολογίας» που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Divani Caravel από 9 έως 10 Οκτωβρίου 2020 και οργανώνεται από την Ιατρική Εταιρεία Αθηνών σε συνεργασία με τη Β’ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».

Ο βασικός στόχος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι η κατάρτιση ενός Επιστημονικού Προγράμματος, το οποίο θα περιλαμβάνει τις σημαντικές εξελίξεις στα γνωστικά πεδία της Παθολογίας, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την αναγκαιότητα της διεπιστημονικής προσέγγισης για τη βέλτιστη αντιμετώπιση των ασθενών μας. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, μέλη της Κλινικής μας, αλλά και διακεκριμένοι συνάδελφοι τόσο από το Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ», όσο και από άλλα Νοσοκομεία, θα παρουσιάσουν τις νεότερες εξελίξεις και τις σύγχρονες προσεγγίσεις σε όλα τα πεδία της Παθολογίας, μεταφέροντας τη διεθνή εμπειρία σε ερευνητικό, κλινικό και εκπαιδευτικό επίπεδο. Το επιστημονικό πρόγραμμα διαρθρώνεται κυρίως με Στρογγυλές Τράπεζες που συμμετέχουν ειδικότητες της Παθολογίας, αλλά και άλλων τομέων της Ιατρικής. Έτσι, ελπίζουμε ότι θα ενθαρρυνθεί ένας πιο έντονα διαδραστικός χαρακτήρας του Συνεδρίου, και συγχρόνως θα αναδειχθεί η δυνατότητα της διεπιστημονικής προσέγγισης, η οποία αποτελεί την αιχμή του δόρατος της σύγχρονης ιατρικής. Παράλληλα, ελπίζουμε ότι θα προβάλουμε την αξία της Παθολογίας ως πεδίου, με δυνατότητες ευρείας συνεργασίας της Κλινικής μας, όχι μόνο εντός του ΑΤΤΙΚΟΥ Νοσοκομείου, αλλά και εκτός αυτού, μια συνεργασία που αποτελεί αταλάντευτο στόχο και συνεχή μας επιδίωξη.

Το Συνέδριο αυτό διοργανώνεται για πρώτη φορά και για τον λόγο αυτό απευθύνουμε θερμή έκκληση για την μαζική σας παρουσία. Ειδικά η συμμετοχή νέων συναδέλφων θα αποτελέσει βασικό στοιχείο για την επιτυχία αυτής της επιστημονικής εκδήλωσης, ενώ παράλληλα τα σχόλια και οι υποδείξεις σας θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε και να διοργανώσουμε ακόμη καλύτερες ΑΤΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ στο μέλλον.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος του Συνεδρίου
Καθηγητής Αριστοτέλης Μπάμιας
Καθηγητής Θεραπευτικής- Παθολογίας- Ογκολογίας
Διευθυντής, Β’ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινική,
Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, ΠΓΝ «Αττικόν»


ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Επιστημονικό Πρόγραμμα

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

Μοριοδότηση
Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, σύμφωνα με τα κριτήρια της EACCME- UEMS, χορηγεί 15 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD) στους ιατρούς που θα παρακολουθήσουν τo Σεμινάριο.


ΧΟΡΗΓΟΙ